Kirjoittanut Tiia | 13.5.2010

HSKH:n agilitykisat ja kuvia

Aamupäivällä oli Rasmuksella kaksi starttia:

– hyppyrata Anne Viitanen 0 ja 8sija

– agirata Anne Savioja 0 ja 8sija

molemmilla radoilla nollia 15kpl ja koiria n. 40. Meno oli sujuvaa ja eka rata ainakin meni vedättämällä.

Ruutin agilityrata Anne Savioja 5 ja 5/27sija, aika toiseksi nopein hävisi 0,06s Niinun Rei bortsulle eli ihan nopeasti meni. Rima tuli käännöksessä ennen puomia loppu päässä. Olin painostanut riman päällä niin kiirehti, työrauha antaa. Kontaktit sujui ja teki pienet kaarrokset yms. Taas Annen radalla 5 rimasta. 😀

KUVIA

– Ruuti med Piina&Hohto Puolarmetsässä 5.5 ja kahdesta agi ryhmäläisestä
kuvia

Keppi on niin hyvää!


Kommentit

  1. Olipa hienoa agi-menoa helatorstaina! Olin Merrin kanssa ystäväni kisaa katsomassa ja nähtiin Rasmuksen suoritus; todella vaikuttavaa menoa! Olet tosi varma kisaaja Tiia! Onnea hienoista tuloksista!…käärmeetkään ei ilmeisesti teitä häirinneet.

    • Kiitos, Rasmus on myös varma ohjattava ja sen on oppinut tuntemaan. Olisit käynyt moikkaamassa, en tunnistanut ja Merrikin on kasvanut niin viime näkemästä. Joo käärmeet ei onneksi häirinneet niitä sai tarkkailla.

  2. sää olit ottanut jostain pumista kuvia onko se nopea? pärjääkö hyvin agissa ja tokossa? kiitos ja onne tuleviin kisoihin! 🙂

    • Joo onhan pumissakin niitä nopeita eri tyyppisiä koiria. Hyvin valitsemalla voi löytää nopean agilityyn ja narttu ainakin medeihin voi jäädä. Onhan niitä tokossa alemmissa luokissa, muttei kovin paljoa. Kannattaa vierailla kisoissa ja käydä katsomassa rotua livenä saat käsitystä. Pumi josta otin kuvia on ihan erilainen luonteeltaan kuin omistajan vanhempi pumi.


Jätä kommentti

Kategoriat